I samarbete med Risenta Vi vet alla att frukosten är ett av dagens viktigaste mål, om inte det viktigaste. Jag vet inte hur det är med er, men jag är en otrolig vanemänniska när det gäller vad jag äter till frukost. Eller jag var det innan jag träffade Angelica kanske jag ska tillägga. Från att jag flyttade hemifrån när jag var 16 så åt jag Frosties med mjölk och mackor med leverpastej till frukost fram tills att vi träffades när jag var 28. Ni förstår vidden, 12 år av samma frukost, dag ut och dag in. Och inte den nyttigaste frukosten heller. Det var det godaste jag visste och det är lite det frukosten måste vara för mig. Att inte behöva tänka på morgonen utan att det går på rutin att ordna och att det ska vara gott. Men Angelica fick mig att testa nya saker i sin egna strävan efter en bra och nyttig frukost. Först yoghurt med granola, sen havregrynsgröt med blåbär och banan och nu sist Risentas Frögröt. Att sen toppa den med lite färska bär blir som pricken över i:et, grädden på moset, strösslet på glassen. Ja, ni fattar; Gott och en hälsosam frukost för hela familjen. Ni förstår vad det här har inneburit för min energinivå genom dagen och sockerberoende. Från supersockrade flingor till naturliga råvaror, inga e-ämnen eller onödiga tillsatser. Utan att för den delen tumma på smakupplevelsen. En jämnare och framförallt högre energi och mindre sug efter att äta en massa kakor eller godis på jobbet. För att alla ska ha chans till en bättre frukost pågår under februari pågår Risentas kampanj #engodaremorgon. Du kan delta i en tävling på deras Facebook-sida eller nominera någon annan som du tycker förtjänar just ”engodaremorgon”. / Stefan