Det här med mat och barn är allt annat än enkelt tycker jag. Det är nåt med mig som verkligen njuter när båda barnen äter med god aptit. En inre tillfredställelse som jag inte upplevt innan i livet. Och ännu mer när de äter nyttigheter som grönsaker. Jag är alltid lite nervös när jag ska presentera nya maträtter för mina matkräsna barn. Och lyckan då, när maten äts upp är helt och hållet underbar. Jag tänkte dela med mig av ett snabbt och enkelt recept på fredagsmat i samarbete med Knorr. Helt enkelt tacos 2.0 på mindre än 20 minuter. Läs receptet längre ner i inlägget! Hållbarhet är viktigare än någonsin och Knorr har tagit ett grepp om detta. Du kan verkligen göra skillnad för miljön när du köper mat och tänker till innan. Jag och en av Nicklas söner äter nästan uteslutande vegetariskt, så det är kul att prova nya maträtter och recept tillsammans. Du hittar dessa rätter i kyldisken bland andra vegetariska alternativ. Jag gjorde min vego Chili sin carne från Knorr i en tacos-tappning. Men jag vet att den är riktigt god till ris och en härlig sallad också. Eller som den är med färskt, fluffigt bröd. Den är nyckelhålsmärkt och gjord på solmogna tomater, örter och kryddor. Den är vegansk! Att se de här två tillsammans värmer mitt hjärta. Jag älskar tacos, så jag tog stark tacosås på min portion. Jag skulle gärna ha haft mindre storlek på salladsbladen, så att det kunde blivit som små tacobåtar. Allt man kan göra för barnen, för att göra maten lite festlig gillar jag. Så har du bra förslag kommentera gärna. Det får gärna vara vegetariskt då vi försöker äta det så mycket det går i vår familj. Vego Chili sin carne, Vego bites in red curry sauce och Vego Balls in tomato sauce är alla goda, enkla och vegetariska. Och de går att variera på många olika sätt. Samtliga går snabbt att göra och de är fria från artificiella smakförstärkare och tillsatta konserveringsmedel. Tacos 2.0 för tre till fyra personer Du behöver: 1 påse Vego Chili sin carne från Knorr Salladsblad Creme fraiche Majs Gurka Riven ost Nachochips Du kan självklart lägga till andra grönsaker i den här rätten, men jag tog det jag hade hemma och som jag vet att barnen tycker om. Gör såhär: Värm upp din påse med Vego Chili sin carne från Knorr i en kastrull. När den puttrar på spisen hackar du gurka, sköljer salladsblad och dukar. Lägg ut salladsbladen som en bädd på en stor tallrik som ni kan dela på. Sharing is caring! Lägg på Chili sin carne och strössla med alla grönsaker och osten. Klicka på creme fraiche och om du vill, tacosås. Krossa nachochips över hela tallriken. Några kan du behålla hela och ställa ut som små segel på tallriken. Här kan du läsa mer om Knorr och deras vegetariska satsning. De har även lanserat nya fonder som är veganska, en ny variant av Soldatens ärtsoppa (ego) och Veggie Snacks. Härligt med ett företag som är i framkant tycker jag!