Det finns ganska många maträtter och smaker som jag tänker och tror att jag inte tycker om. Jag är lite som ett barn när det kommer till mat... Jag har en tanke om att jag inte gillar tryffel, råbiff och annat. Tryffel tycker jag luktar så äckligt att jag får rysningar, på ett dåligt sätt. Jag har fortfarande inte ätit tryffel, men bara lukten gör mig illamående. Råbiff hade jag en tanke om att jag inte gillar, men nu har jag testat det och tycker att det är gott. Eller ja, helt okej. Inte så att jag skulle beställa det om jag går ut och äter, men jag äcklas inte av det längre. Jag fascineras av människor som blir upprymda av att testa nya smaker och rätter. Nåt jag "lärde mig" att äta sent i livet är sushi. Jag trodde inte att jag skulle gilla det, så jag skippade helt enkelt att testa. Nu är det en av livets rätter som jag egentligen skulle kunna äta flera gånger i veckan om det inte var så dyrt. Lite mat (som ej blir god att spara) för mycket pengar. Men även där är jag som ett barn, haha. Så bra marknadsföring för mig själv detta inlägg... Jag gillar när sushin är "ren". Jag vill inte ha den pimpad med såser, rom och rostade små blad. Jag vill inte ha fisken eldad eller sotad eller vad det heter. Jag vill ha fisk och ris, soya och wasabi. Finns det någon mer som läser som är lite som jag? Jag vet att Jessica är exakt likadan som jag, men de jag umgås med är mer nyfikna när det kommer till mat och smaker.