Jag är inte så noga med att sätta en etikett på mig själv när det kommer till kost. Jag slutade att äta kött i april/maj i år (jag har ätit kyckling några gånger sen dess) och jag mår bra av den här kosten. När jag skriver eller säger kött så menar jag att jag inte äter: nötkött, fläskkött, kyckling, kalkon och vilt. Jag äter däremot skaldjur och fisk och tänker helt ärligt inte det som kött. Men jag har förstått att detta upprör när man säger eller skriver fel när det kommer till vad som är kött och inte. Jag ska absolut tänka på det i fortsättningen, rätt ska såklart vara rätt. Jag äter mycket mer grönsaker nu än vad jag gjorde förut, broccoli är väl det jag äter allra mest skulle jag säga. Så hur kommer det sig då att jag äter fisk och skaldjur men inte gris, ko och kyckling? Anledningen till att jag skippade nötkött/fläskkött/kyckling från början var för att testa hur jag mådde utan. Och jag mår ju så mycket bättre! Jag känner mig piggare, friskare, renare, lättare och det känns bättre i både hjärta och själ. Jag mår bra av att äta fisk/skaldjur och kommer att fortsätta med det just nu. Jag sätter ingen etikett på mig själv utan äter mat som jag mår bra av. Hur ser din kost ut? Finns det något du inte äter? Eller något du dragit ner på? Nästa steg för mig är att sluta småäta socker i veckorna, men det är svårt tycker jag. Det gäller i och för sig bara att bestämma sig... Här finns ett recept på en riktigt god halloumistroganof som jag brukar göra. Barnen älskar den nu!