Om ni läser Jessicas blogg (vilket många av er gör va?) så har ni redan sett att vi var iväg på en lunch med Risenta idag. Det här inlägget är inte ett samarbete, sånt är vi alltid noga med att märka ut. Men vi får ibland kommentarer om att saker vi bloggar om är dold reklam, vi gillar många varumärken och vill kunna skriva inlägg om dessa utan att det är samarbeten där vi får betalt. Nu när vi får betalt står det alltid Det här inlägget är ett samarbete med XXX. Vi fick beställa ingredienser till våra mackor förra veckan och jag vill ha salmalax, wasabi, soya, avokado och majonäs. Det blev på riktigt drömgott! Smörgåsen är ett fröbröd (en mix som går att köpa från Risenta). På är det ett tunt lager av majonäs som jag hade blandat ner wasabi och soya i. Ett salladsblad, några rosor av salmalax och lite avokado fick också plats på mackan. Jag toppade med att strössla på lite koriander och sesamfrön. DRÖMGOTT! Majonäsen fick jag lära mig att göra på Cook a long med Jennie Walldén för några år sen. Men då slog vi vår egen majonäs, nu tog jag en färdig och det går minst lika bra. Philip fick också hjälpa till. Tydligen ska man vika ner bärselen fram... stackars lilla ungen satt och slickade på tyget. Stefan visade mig hur man gör efter att han sett filmklipp från min Snapchat (frulagergren). Såhär satt Elsa och Philip när jag och Jessica åt lunch. Så praktiskt! Egentligen kan man ju byta till sittdelen nu när han är sex månader, men det fungerar så bra med liggdelen så jag tror vi väntar ett tag till. Efter lunchen åkte vi hem och hämtade Alice på förskolan och sen satte vi igång att baka eget bananbröd från Risenta. Det blev såhåå gott! Jag åt precis en skiva (ljummen) med bregott på. Mmmm mmm mm. Smaskigt bananbröd! Stefan blev helt lycklig över doften här hemma när han kom hem. Jag vill baka oftare, det är mysigt. /Angelica