Jag och Jessica jobbar som content producers på LOPPI och vi skriver även artiklar för Vimedbarn.se. I morse när vi satt på bussen såg jag (på instagram) att Yoga Girl håller på att tillreda sin moderkaka för att äta den. Japp, äta den. Hon ska inte äta den som en gryta eller som en fredagstacos, utan den ska torkas och malas ner till kapslar. Jag tycker att det här fenomenet är sjukt spännande och Jessica skrev en artikel om detta på LOPPI. När jag födde Philip (i ett badkar, läs om det här) på BB Sophia fick jag frågan om jag ville ta med mig moderkakan hem. De frågade inte om jag ville äta den eller gräva ner den, för det har jag förstått att vissa också gör. Men jag valde att inte ta hem den. Jag ska göra en intervju med en expert i området, för jag är nyfiken på vad det finns för fördelar med att äta moderkakan. Jag vet med handen på hjärtat att inga fördelar i världen skulle få mig att äta en del av min egen kropp. Men det är något med detta som är så himla spännande. Hur ställer du dig till detta? Skulle du kunna tänka dig att äta din moderkaka? Antingen rå, tillagad eller som Yoga Girl, i kapselform? Kommentera gärna, men håll en god ton. Alla är vi olika och även om just du inte är sugen på placentamos kanske någon annan är det. /Angelica